Добро утро, добри хора. Хем се чудя, хем се мая,

...
Добро утро, добри хора. Хем се чудя, хем се мая,
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Дали има някой в управляващата сбирщина „Продължаваме промяната“, който да не е измамник?! Такива хора са опасни и за себе си, и за околните! SOS!

Добро утро, положителни хора. Хем се чудя, хем се квас, де ще му излезе края… Дали има някой в ръководещата пасмина “Продължаваме промяната”, който да не е лъжец?! Това разяснява на страницата си във Facebook журналистката Соня Колтуклиева.

Ето какво декларира още тя:

Продължават да излизат нескрито полуистини, несъответствия и откровени неистини: ето и последният случай с претендента на “Продължаваме промяната” за гуверньор на Българска народна банка - цялостна каша с дипломата му за докторска степен.
Андрей Гюров, съгласно личните му изказвания, се е дипломирал през 2005 година във Виенския университет. Обаче - всяка тапия от чужбина следва да бъде приета в Националния център за информация и документи (НАЦИД). Това е процедура, която лишава сред няколко седмици до няколко месеца. Андрей Гюров не си е направил труда да го стори.
свързани новини128557на 29.03.202284885на 28.03.2022
В четвъртък следобяд, обаче, той персонално бил входирал настояването и няколко часа по-късно, то към този момент е било утвърдено. По това време кандидат-гуверньорът беше в Народното събрание, където депутатите от парламентарната комисия изслушваха концепцията му за ръководство на Българска народна банка. Освен това, по какъв начин въобще за една вечер е направена нужната инспекция на документите?!

Депутати от ГЕРБ демонстрираха и самата дипломна работа на Андрей Гюров, която е обществено налична. Необясним е фактът, че тя е предпазена през 2005 година, но в текста са представени данни и научни писания от 2007, 2008 и 2012 година
Всъщност, какво да чакаме от съратниците на Кирил Петков, който стартира с лъжата, че не е канадски жител и продължава всеки ден да твори неистини, замесвайки персони като Джо Байдън и Урсула фон дер Лайен, даже?! По-преди беше лъгал, че проВиотикът му е употребен персонално от Опра Уинфри и Новак Джокович!

Човек, който лъже с лекотата, с която диша, е рисков за себе си и за близките! SOS!

А в “Продължаваме промяната” не е единствено един!

… Брилянтен коментар на Васил Гроздев: “Като изключим машините, има ли други, които биха дали своят вот още веднъж за “Продължаваме промяната”?

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР