Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на

...
Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на
Коментари Харесай

Това за трите типа секс, които правят щастливо женените двойки

Добрият полов живот е от решаващо значение за поддържането на любовта и буйната моногамия в една връзка.
Това е като лепилото, което държи всичко дружно. Сексът освобождава хормоните, които ни карат да се усещаме добре (тестостерон за мъжете и окситоцин за жените).
В началото на нашите връзки е толкоз елементарно да се свържем на сантиментално и полово равнище, защото хормоните текат свободно и несметно. Припомнете си тези вълшебни дни (и нощи!) на страховит секс...
Но когато двойките се открият дружно и забързаното всекидневие вземе превес, нашите цели постепенно се трансформират.
Не прекарваме толкоз доста качествено време дружно или не се стремим да задоволим потребностите си, само че това е предшественикът на страхотния секс. Това, което се случва, е, че мъжете са склонни да не помнят възприятията си, а дамите са склонни да не помнят половото си предпочитание. Въпреки това, когато сътрудниците дават приоритет на времето, с цел да си спомнят любовта си и да върнат фокуса към романтиката и секса, връзката може да стартира да се усъвършенства неотложно.
Понякога, когато в една връзка назрява напрежение, единият сътрудник ще желае да спре да прави секс. Но най-хубавото нещо, което една двойка може да направи, е да се концентрира върху основаването на по-добър секс, тъй като когато сексът стане по-добър, внезапно цялата връзка може да се усъвършенства.
Точно както нашите небца жадуват за разнородни ястия, с цел да поддържат тялото ни да действа добре, ние също би трябвало да включим многообразие в нашите интимни връзки.
Кои са трите типа секс, с които щастливо женените двойки би трябвало да поддържат връзката си мощна?

1. Здравословен, домашно подготвен секс
Този жанр е в основата на постоянен, здравословен полов живот. Обикновено се случва няколко пъти седмично и лишава към 30 минути. Напълно задоволителни за „ марсианеца " да подсигурява, че неговата „ венерианка " има нужното време, с цел да се отпусне, да построи желанието си и да изпита оргазми.

2. Секс за бързо хранене
Въпреки че нездравословната храна не би била добра за нас като постоянна диета, тя може да бъде вкусна и от време на време се вписва добре в графика. Същото важи и за бързия секс. Тези 3-5 минути, които ни се дават всякога, когато той почувства потребност от полово освобождение, а тя не е в въодушевление за нещо прекомерно дълго и усърдно, са страховит подарък, който една жена може да даде на колегата си. Разбира се, първо задайте някои съществени правила, с цел да не се усещат дамите подценени. Правете здравословен домашно подготвен секс постоянно толкоз постоянно, колкото дамата желае, плюс гурме секс един път месечно. Тази техника може да работи доста добре, тъй че той в никакъв случай повече да не се усеща отритнат и тя постоянно ще се усеща обичана от него.

3. Гурме секс
Отдайте се на този жанр на секс най-малко един път месечно. Една жена би трябвало да бъде извоювана, да бъде поканена на вечеря, да бъде романтизирана - тъкмо както в първите дни (и нощи) на връзката. Без извинения – сложете го в графика. Спомнете си поговорката " Ако мама не е щастлива, значи никой не е благополучен! " Разбира се, сантименталното бягство е прелестно, само че в случай че парите са малко, изпратете децата при баба или помолете някой другар да ги гледа за няколко часа. Ключът към буйната моногамия е да помним и да действаме по този начин, както сме правили при започване на връзката. Когато мъжът предприеме нещо, с цел да бъде сантиментален и дамата реагира с благодарност, телата ни освобождават хормоните, които ръководят нашите полови усеща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР