Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на

...
Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на
Коментари Харесай

Какъв секс да правите, ако сте дългогодишна двойка

Добрият полов живот е от решаващо значение за поддържането на любовта и буйната моногамия в една връзка. Това е като лепилото, което държи всичко дружно.
Сексът освобождава хормоните, които ни карат да се усещаме добре (тестостерон за мъжете и окситоцин за жените).

Почти всеки от нас е наясно, че сексът съвсем постоянно участва в мислите на мъжа и той нормално е „ в въодушевление “ когато и да е, на всички места и по всевъзможен метод, написа mila.bg.

Но с цел да може една жена да построи своето предпочитание и да се наслаждения изцяло на половото преживяване, тя първо би трябвало да се почувства специфична и обичана от колегата си.
Мъжете първо усещат физическо привличане, по-късно следват прочувствената и умствената връзка. Докато дамите би трябвало да се усещат свързани душевен и прочувствено, преди да са подготвени за среща на телата. Ето за какво „ Романтиката е от Венера, а сексът е от Марс “.

Помните ли по какъв начин при започване на връзките очите ви блестяха и стомахът ви трептеше, когато той влизаше в стаята? Усмихвахте ли се, флиртувахте ли и благодаряхте ли му за всяко малко нещо, с цел да му покажете какъв брой сте щастливи?

Но когато двойките се откриват дружно и забързаното всекидневие взема превес, нашите цели постепенно се трансформират. Ние не прекарваме толкоз доста качествено време дружно или не се стремим да задоволим потребностите си.

Това, което се случва, е, че мъжете са склонни да не помнят възприятията си, а дамите са склонни да не помнят половото си предпочитание. Въпреки това, когато сътрудниците дават приоритет на времето, с цел да си спомнят любовта си и да върнат фокуса към романтиката и секса, връзката може да стартира да се усъвършенства неотложно.

Кои са трите типа секс, които дългогодишните двойки би трябвало да имат, с цел да поддържат връзката си мощна?

1. Здравословен домашно подготвен секс
Този жанр е основата за постоянен, здравословен полов живот. Обикновено се случва няколко пъти седмично и нормално лишава към 30 минути. При него „ марсианецът ” подсигурява, че неговата „ венерианка ” има нужното време, с цел да се отпусне, да придобие предпочитание си и да изпита оргазми.

2. Секс за бързо хранене
Въпреки че нездравословната храна не би била добра за нас като постоянна диета, тя може да бъде вкусна и от време на време се вписва добре в графика.
Същото важи и за куики секса. Тези 3 до 5 минути всякога, когато той почувства потребност от полово освобождение и тя не е в въодушевление, са страховит подарък, който една жена може да даде на колегата си, а пък и тя ще изпита незабавно задоволство.

3. Гурме секс
Отдайте се на този жанр на секс най-малко един път месечно. Една жена има потребност да бъде извоювана, обичаният да е предложения на вечеря, да изпита вечеряна и романтиката на първите дни и нощи на връзката.

Спомнете си остарялата сентенция: " Ако мама не е щастлива, значи никой не е благополучен! "

Разбира се, сантименталното бягство за уикенда е прелестно, само че в случай че парите са малко, изпратете децата при баба или разменете вечери за гледане на деца със съседите.
Ключът към буйната моногамия е да помним и да действаме по този начин, както сме правили секс при започване на връзките. Когато мъжът предприеме нещо, с цел да бъде сантиментален, и дамата реагира с благодарност, телата ни освобождават хормоните, които ръководят нашите полови усеща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР