Добрият секс е ключът към здрава и пълноценна връзка. Поддържането

...
Добрият секс е ключът към здрава и пълноценна връзка. Поддържането
Коментари Харесай

Експерт в секса отсече: Спор няма! Трябва да се прави орален секс, за да има здрава връзка

Добрият секс е ключът към здрава и пълноценна връзка. Поддържането на пристрастеността е значимо изключително за по-дълготрайните взаимооотношения. Но каква е тайната? Може би някои не отдават огромно значение на оралния секс, само че не трябва да подценяваме и неговата роля.

Разбира се, връзките са разнообразни и има доста двойки, които са срещу него. До някаква степен в това няма нищо неприятно, само че когато единият от сътрудниците е „ за “, а другият „ срещу “ несъмнено има проблем.

Според Ейми Ливайн – секс коуч „ оралният секс и същинска инспекция за връзката, равнището на фамилиарност, доверието и отдадеността на сътрудниците един към различен “.

Егоизмът в секса в никакъв случай не води до пълноценни взаимоотношения. Да доставиш наслаждение на индивида с който си без да очакваш нещо в подмяна е най-високото равнище на фамилиарност, до което можеш да достигнеш. Това може да стане единствено посредством орален секс.

Както твърди Ливайн: „ Оралният секс се свързва най-много с това какъв брой комфортно се чувстваш в тялото си и увереността, че заслужаваш да получиш висшото наслаждение, което единствено той може да ти даде “.

Не бива да се притеснявате от желанията и потребностите си, в противен случай споделайте ги умерено с колегата. Не се поддавайте на стандарти за редно или неправилно. И най-важното не се лишавайте от нещо, което обичате единствено тъй като вашият сътрудник не е подготвен да ви даде.
Всичко това с цялостна мощ важи, както за дамите, по този начин и за господата. Ако не се чувствате задоволително задоволени в една връзка, насочете се към различен сътрудник, както споделят хората „ морето е цялостно с риба “...

Източник: beu.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР