Добрите управленци си личат в криза. При Станислав Владимиров се

...
Добрите управленци си личат в криза. При Станислав Владимиров се
Коментари Харесай

Кирил Добрев за кмета на Перник: Добрите управленци си личат в криза

" Добрите управленци си личат в рецесия. При Станислав Владимиров се струпаха няколко рецесии и той се оправи ”. Това съобщи в Перник зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Двамата с кмета на общината разговаряха за целите на Владимиров за развиването на Перник, както и работата, свършена досега.

Добрев даде висока оценка на незабавните и ефикасни дейности на пернишкия кмет, който при започване на мандата си съумя да се оправи в относително къси периоди с жестоката водна рецесия, надвиснала над общината, и защищити града от филантропична злополука.

Станислав Владимиров показа краткосрочните и дълготрайните си хрумвания за развиването на общината, залегнали в програмата му за ръководство. Двамата с Добрев следиха монтирането на оградата на брега на река Струма пред Двореца на културата в Перник.

Това защитно оборудване се построява в отговор на многочислените молби на родители, чиито деца играят в региона и необезопасеният до момента бряг криеше съществени рискове, оповестиха от пресцентъра на общината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР