Добрите произведения на изкуството идват в най-различни формати и форми,

...
Добрите произведения на изкуството идват в най-различни формати и форми,
Коментари Харесай

“Най-опасният лаптоп в света на търг за над милион долара

Добрите творби на изкуството идват в най-различни формати и форми, само че постоянно имат една сходна линия - висока цена.

" Продължението на хаоса " е неповторима по темперамент творба, която за доста хора по света е по-ценна от която и да е картина или скулптора.

Тя съставлява преносим компютър, зареден с шест от най-опасните компютърни вируси, който сега се продава на търг с цена от над 1 200 000 $. Лаптопът е на Samsung а вирусите са били внедрени от " интернет художника " Гуо О Донг.

Според калкулации на Донг, преносимият компютър е в положение да нанесе вреди с размер от към 95 милиарда $, в случай че бъде включен в коя да е Wi-Fi мрежа. Някои от вирусите на преносимия компютър, като SoBig да вземем за пример, са били употребявани от същински хакери преди. Смята се, че SoBig, който съставлява " червей " или " троянски кон ", е виновен за вреди на стойност 37 милиарда $.

WannaCry, различен от вирусите на преносимия компютър на Донг, преди време аргументи загуби на Британските здравни услуги от близо четири милиарда $. Имайки поради тези цифри, цената на рисковия преносим компютър от над милион $ надалеч не наподобява огромна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР