Добрите отношения между Китай и Русия са пример за партньорство.

...
Добрите отношения между Китай и Русия са пример за партньорство.
Коментари Харесай

Няма кой да раздели Китай и Русия

Добрите връзки сред Китай и Русия са образец за партньорство. Това съобщи представителят на китайското външно министерство Хуа Чунин, представен от ТАСС.

Според нея двустранните връзки са образец за партньорство сред огромни страни. Тя добави, че няма метод някой да успее да разбие връзките сред двете страни.

„ Отношенията сред Китай и Русия устояха на измененията на интернационалната сцена. Те имат жизнеспособност и огромна вероятност. Ние високо оценяваме метода, по който съветския първи посланик Сергей Лавров прави оценка нашите връзки. Ние разчитаме на разговор, не сътворяваме алианси против трети страни, а основаваме всичко на партньорство “, съобщи Чунин.

Тя добави, че всевъзможни опити за основаване на бездна сред двете страни са безусловно безсмислени.Чунин съобщи, че Съединени американски щати не могат да насочат обвинявания към Иран за офанзивите с дрон против нефтени централи на Саудитска Арабия, без да имат ясни доказателства за това. Китай прикани за опазване на спокойни връзки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР