Добрите новини за ЦСКА не спират. Феновете се чувстват като

...
Добрите новини за ЦСКА не спират. Феновете се чувстват като
Коментари Харесай

По време на слънчева зима, ЦСКА продължава да въргаля снежната топка

Добрите вести за ЦСКА не стопират. Феновете се усещат като в сън, от който не желаят да се разсънят. За тяхно благополучие, колкото и да се щипят, не е сън, а действителност. Ето това се споделя " друга орбита ". И най-успелият ни футболен клуб, милионите, които го обичат с цяло сърце, заслужават протичащото се. Най-вече тези, които бяха търпеливи и имаха вяра. Които в никакъв случай не оставиха ЦСКА в мислите и делата си.

По време на слънчева зима, ЦСКА продължава да въргаля снежната топка. Тя става все по-голяма и ще се трансформира в лавина, която ще залее конкуренцията. " Червените " бяха избавени през 2015-а година. Последва стабилизиране и възобновление. Сега задачата е ЦСКА да има всичко, което има един добър европейски тим. Да бъде още веднъж №1 у нас и да припомня постоянно за остарялата си популярност в чужбина.

Най-важното вест беше тази, че ЦСКА закупи благосъстоятелност върху стадиона и своите бази. След дълги години борба, това се случи. И главният провинен е Гриша Ганчев. Който продължава да печели значими борби в името на " армейците ". Не по-малко значима е и днешната вест за новите акционери. Група предприемачи ще оказват помощ финансово. Което подсигурява средствата за стадиона и за светлото бъдеще на тима.

Добра вест е и представянето на футболистите на терена. ЦСКА държи първото място, побеждава и демонстрира футбол, който от дълго време почитателите желаеха да виждат. Там няма място за оттегляне. Треньорът и играчите са тези, които би трябвало да продължат да радват последователите. Публиката пък би трябвало да цялостни трибуните всеки мач. И поради положителните вести отвън самия футбол, и поради тима. С цялостни игрища в алено, мачовете стартират от 1:0 за ЦСКА и купата става все по-реална.

ЦСКА е в страната на чудесата в последните дни и не желае да излиза от нея. Феновете да продължат да имат вяра и да поддържат. За да може снежната топка да придобива все по-внушителни размери. И да мине като валяк през всеки един душманин на клуба, който донесе толкоз популярност на България в Европа през годините.
 Новият изпълнителен шеф на ЦСКА е младеж на клуба, има един мач
Новият изпълнителен шеф на ЦСКА е младеж на клуба, има един мач

Носи именита фамилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР