Добрич. Една от топ постановките в България Жена ми се

...
Добрич. Една от топ постановките в България Жена ми се
Коментари Харесай

Любо Нейков и Станимир Гъмов ще гостуват в Добрич с влудяващата комедия „Жена ми се казва Борис“

Добрич. Една от топ постановките в България " Жена ми се споделя Борис ” ще покори и публиката в Добрич. Уникалната комедия гостува в града на 20 юни от 19 часа в държавна такса „ Йордан Йовков “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Добрич .
Продажба на билети на черно, хора, които влизат през задния вход на залата, десетки правостоящи... Във всеки град спектакълът „ Жена ми се споделя Борис ” поражда безумен интерес и дълги опашки от чакащи за билети.
Влудяваща, експресивна, комична, цялостна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски облици, екшън и парадокси, и за похлупак на всичко - изпълнена с подигравка. С това може да се дефинира най-търсена режисура в България " Жена ми се споделя Борис ”.
Любимецът на публиката Любо Нейков влиза в основния женски облик на мястото на Румен Угрински. Дори да сте гледали постановката, в този момент ще я видите в друга светлина.В ролята на брачният партньор феновете могат да видят Станимир Гъмов, разгласен за победител в първия сезон на „ Като две капки вода ”. На сцената излиза плеяда от звезди – актьорите от „ Комиците ”- Петьо Петков-Шайбата и Ернестина Шинова, както и Стефан Рядков, Диана Любенова и Жанина Дончева.
Гъмов е дрипльо, женен за богатата Диана Любенова и от две години с държанка. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да опише за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в демоничен проект да преобрази в женски облик пощальона Нейков. Към цялата неразбория се прибавя инцидентно семейство от провинцията - Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които в допълнение усложняват обстановката. За да е цялостна картината, към този немислим сюжет се прибавя и облика на Шайбата, който играе ревностния брачен партньор на любовницата на Гъмов. Така всички артисти се сблъскват с разнообразни комични и неуместни обстановки от началото до самия край.
Потопете се в незабравимо прекарване с обезпечени 2 часа смях в най-щурата режисура за цяла България на 20 юни от 19 часа в държавна такса „ Йордан Йовков “!
Билети за спектакъла ще намерите на тел. 058/605 573 и 0885 387 319 и на касата на театъра!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР