Добри сметки, добри приятели или как да запазим отношенията с

...
Добри сметки, добри приятели или как да запазим отношенията с
Коментари Харесай

Спечели огромен телевизор с Изи Кредит

 Добри сметки, положителни другари или по какъв начин да запазим връзките с най-близките си по време на празниците и да спечелим голям тв приемник.

Никога не е прекомерно рано да ни обхване коледна тресчица. Дори колкото по-рано стартираме подготовката, толкоз по-лесно ще ни бъде да избегнем всички подводни камъни, които ни дебнат в идващите няколко месеца. Организацията на почивните дни, планирането на заниманията, подготовката на трапезата, купуванeто на подаръците... Всичко това е тестване освен за нервите ни, само че и за празничния бюджет. Та кой от нас не се е оказвал в неприятната обстановка да се лиши от един или различен подарък или прелестно прекарване, тъй като парите не доближават? А постоянно най-големият празник в годината подлага на тест и връзките ни с най-близките ни хора. Едва ли има човек, който да не се е скарал по празниците с родственик или другар около някой даден или взет заем? Колкото и да се стараем да планираме Коледа добре, да се простираме съгласно чергата си, да си слагаме граници и да не взимаме импулсивни решения, надълбоко в себе си всички желаеме най-малко мъничко да му отпуснем края и да се порадваме на същински заслужената отмора и празнична еуфория в края на годината.

В такива моменти Изи Кредит е постоянно отсреща. Прекарайте умерено дните до Рождество Христово със заем от един от водачите в домашното кредитиране, вместо от другар или родственик. Така имате шанса освен да прекарате една същински приказна Коледа, изпълнена с положително въодушевление и приятни прекарвания, само че и да спечелите един от цели четиридесет тв приемника с 43-инчов плосък екран. Промоцията продължава до 23 декември и е дейна през мобилното приложение EasyCredit Mobile, на уеб страницата easycredit.bg, във всеки от над 185-те районни офиса на Изи Кредит и в над 2 100 пощенски станции в страната, с позвъняване без в допълнение таксуване на 0700 18 100 или с SMS с желаната сума на 0882 007 555. Кандидатстването е единствено с персонална карта, а отпусканите суми – до 8 000 лева Още с първия усвоен заем ставате част и от програмата за преданост Easy Bonus, където ви чакат още доста отстъпки и дарове.

Да си създадем коледно въодушевление с Изи Кредит!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР