Добри примери за опазване на околната среда дадоха малки и

...
Добри примери за опазване на околната среда дадоха малки и
Коментари Харесай

В община Левски: С усмивка на уста, за чиста околна среда

Добри образци за запазване на околната среда дадоха дребни и огромни от община Левски.



Във връзка с осъществяване на Общинската стратегия за предварителна защита на експанзията и асоциалното държание посредством присъединяване в извънкласни и извънучилищни действия по просвета, екология и отбелзяване на Международния ден на Земята – 22 април, МКБППМН предложения всички общински учебни заведения, ДГ „ Слънце ”, ДГ „ Локомотив ”, ЦОП-гр. Левски, ЦНСТДБУ-гр. Левски и НЧ „ Георги Парцалев – 1091 ” да вземат присъединяване в самодейността по запазване на прилежащото дворно пространство.



МКБППМН обезпечи указателни дървени табели, които всеки един от участващите в самодейността, да нарисува и надпише, с апел към запазване на околната среда. Ентусиастите сложиха табелите на видни места в дворните си пространства, с цел да притеглят вниманието към значимостта от опазванетто на природата.



Някои от посланията гласяха: „ Земята е нашата къщичка зелена! ”, „ Пази ме! Аз съм твоя! С любов – природата! ”, „ Спасете света през днешния ден, за Вашето на следващия ден! ” и други Децата, дружно с ръководителите им посадиха дървета и изготвиха постери, само че най-много се забавляваха, до момента в който се учеха на отговорност към Земята!



Основните цели на самодейността бяха образование към отговорност и грижа за околната среда, предварителна защита на замърсяването и основаване на ангажираност в децата, за това че природата е тяхна и те би трябвало да я пазят.



„ Светът е красиво място и си коства да се борим за него. “ - Ърнест Хемингуей



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР