Добри новини за състоянието на Наим Сюлейманоглу разпространиха турските медии.

...
Добри новини за състоянието на Наим Сюлейманоглу разпространиха турските медии.
Коментари Харесай

Джобният Херкулес излезе от кома и говори

Добри вести за положението на Наим Сюлейманоглу разпространиха турските медии. " В момента можем да съобщим положителни вести. Наим към този момент не е в кома. Има усъвършенстване. Тази заран той приказва с нас, дава отговор на въпроси ни. Не получава някаква изкуствена респираторна или сърдечна помощ “, разкри Мехмет Емин Гюнеш – основният доктор на болничното заведение.

Джобният Херкулес е в интензивното поделение на болница в Истанбул поради чернодробна непълнота, вследствие на което изпадна в кома, и се нуждае от незабавна трансплантация.

„ Сюлейманоглу беше признат в болница първо преди 15-20 дни, а по-късно преди два дни. Оплакванията са от хронични чернодробни проблеми. От през вчерашния ден е в интензивното поделение, към този момент не е в кома “, разкри Мехмет Емин Гюнеш – основният доктор на болничното заведение.

„ Продължаваме да следим равнищата на чернодробните ензими. Ако положението на пациента е положително, ще продължим с лекуването. Вчера беше мното тежко, само че през днешния ден е по-добре. Това е добра вест. Да, той има чернодробна непълнота и се нуждае от трансплантация “, добави лекарят.

Спортният министър на Турция Осман Ашкън Бак нощес е посетил лечебното заведение, с цел да се запознае със положението на Наим Сюлейманоглу.

„ Наим е доста значим състезател за турската нация. Ситуацията му е сериозна. Следим какво се случва и осведомяваме президента. Важно е да помогнем на Сюлейманоглу. Правим всичко допустимо “, добави турският състезателен министър.

marica.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР