Добри хора засипаха с вълна от съпричастност семейството на пилота

...
Добри хора засипаха с вълна от съпричастност семейството на пилота
Коментари Харесай

Вълна от съпричастност към семейството на пилота, чийто дом изгоря. Осигуриха им ново жилище. Петър: Доброто в хората съществува

Добри хора засипаха с вълна от съпричастност фамилията на водача от авиобазата в Граф Игнатиево, чиято къща бе изпепелена в пожар. Петър и Константина имат две деца и чакат всеки миг трето.

``
реклама

До края на седмицата те ще се настанят във ведомствен апартамент въз основата в Граф Игнатиево, в който сега тече ремонт.



" Апартаментът е естествен. Ние нямаме искания, а сме признателни, че ще имаме опция да имаме покрив над главите, до момента в който успеем да си стъпим на краката. Не се предаваме, децата са здрави и ние сме здрави, благодарим на всички, които ни помогнаха. Аз настоявам от три дни насам, че положителното в хората съществува, такива хора в България има доста. Телефонните ни не стопираха да звънят. Хората ни търсят с най-различни решения, с въпроси по какъв начин могат да ни оказват помощ. Събрани са неща от първа нужда - децата са облечени, скоро ще получим и за нас. На доста места са сложени кутии, постъпват и средства в откритата банкова сметка ", сподели Петър.



С нещастието на младото семейство се срещна и министърът на защитата Красимир Каракачанов, който разпореди да им бъде предоставено ведомственото жилище. Хората от авиобазата също помогнаха доста на своя сътрудник.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР