Добрев преди това обяви, че ако подкрепи правителството на ПП,

...
Добрев преди това обяви, че ако подкрепи правителството на ПП,
Коментари Харесай

Делян Добрев остава с 2 ръце, но разделя ли се с ГЕРБ?

Добрев преди този момент разгласи, че в случай че поддържа държавното управление на Политическа партия, би трябвало да си отреже най-малко едната ръка, само че през днешния ден съумя да резервира горния си крак си с различния избор. Но това деяние от своя страна докара до възприемането му като " черната овца " в редиците на ГЕРБ.

Бившият енергиен министър по-рано съобщи, че по-скоро ще си отреже ръката, в сравнение с да одобри коалиране кабинет на ПП-ДБ. След взимане на решението за лъчение на общо държавно управление, водачът на ГЕРБ шеговито съобщи, че му е прибрал всички ножове и триони.

Веднага след гласуването в залата, Добрев разгласи във своя Фейсбук профил: " Гласувах " срещу ", тъй като не преставам да считам, че Политическа партия са пасмина от измамници, жадни за власт. Чакам с неспокойствие да гласоподавам " за " при първия избор на съмнение към това държавно управление... И ми се коства, че този миг ще настъпи много бързо! "

Той не се помири с обединението сред ГЕРБ и Политическа партия и наскоро прикани: " Ако Политическа партия имат малко достолепие, би трябвало да изоставен политиката вечно ".

Източник: lupa.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР