Добре се справихме с пост-ковидните ограничения и напрежения, както и

...
Добре се справихме с пост-ковидните ограничения и напрежения, както и
Коментари Харесай

Хампарцумян с мрачна прогноза: Ако запазим лева сега, хората ще тръгнат да обръщат парите си

„ Добре се справихме с пост-ковидните ограничавания и напрежения, както и с резултатите на войната в Украйна. Икономиката ни пораства. Не толкоз добре, колкото би могла, само че въпреки всичко пораства ”. Това съобщи финансистът Левон Хампарцумян в „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.
„ По-малкият пазар нормално е по-скъп ”, изясни той цените в страната ни. Има закономерности в стопанската система, с които е безсмислено да се бориш, сподели той.
За референдума, желан от „ Възраждане ” за еврото и опазване на българския лев, той изясни, че в случай че бъде извършен и настояването за опазване на лв. в този момент завоюва, това значи провал на пазарите за външен дълг. „ Хората ще се наредят на опашки да си обръщат левовете в евро, да са подготвени за 40 и някоя година ”, сподели Хампарцумян.
„ Формулирането на въпроса за референдума е гигантска измама ”, сподели финансистът. Въпросът на партията за допитване до народа е: „ Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена публична валута в България до 2043 година? “.
„ 20 година от през днешния ден в политически и стопански смисъл е вечността. Никой не може да направи точна икономическа прогноза. И за 5 година не може да направи ”, сподели Хампарцумян.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР