Добре съм! С тези думи успокои феновете Володя Стоянов навръх

...
Добре съм! С тези думи успокои феновете Володя Стоянов навръх
Коментари Харесай

Чудо: Ванга измъкнала Володя Стоянов от лапите на COVID-19

" Добре съм! " С тези думи успокои почитателите Володя Стоянов точно на рождения си ден през вчерашния ден. Според околните му артистът към този момент е преборил ковид и това като по знамение се е случило с горещите молебствия, които приятелите му отправяли към Бог и приятелката на Володя - баба Ванга.

" Много е набожен. Всички му стискаме палци и, несъмнено, го чакаме да се причисли към нас на коледните тържества, сподели Иван Драмов, ръководител на фондация " Ванга ", който непрекъснато се осведоми за положението на изпълнителя.

Певецът, изпял емблематични национални песни, чака да бъде изписан малко преди Коледа от ВМА, само че възобновяване му няма да е елементарно. " Ще създадем курбана, както съм заречен, единствено да го видя, че е жив и здрав и е измежду нас, да ни попее малко ", надява се Драмов.

Володя Стоянов бе признат в болничното заведение в извънредно тежко положение с двустранна пневмония точно на Димитровден. Вкарват го непосредствено в интензивното поделение, където прекарва месец. Докторите са безапелационни, че влошеното му положение е разследване на забавянето на лекуването, а артистът не се замисля, че може да е пипнал ковид, тъй като живее изолирано в Петрич и не се среща с доста хора. Затова при първите признаци взема решение, че е настинал, защото спи на отворен прозорец в дома си, с цел да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие парещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, само че внезапно внезапно се утежнява. За благополучие, неприятното към този момент е зад тила му и в този момент му следва да стартира да се възвръща, написа " България Днес ".

Свързани вести Приеха Володя Стоянов в болница в тежко положение Рожден ден чества надареният Володя Стоянов-Войводата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР