"Добре съм, но зет ми е с 2 счупени ребра

...
"Добре съм, но зет ми е с 2 счупени ребра
Коментари Харесай

Катастрофиралият до Пловдив депутат: Сигурно съм бил в мъртвата му зона!

"Добре съм, само че шурей ми е с 2 счупени ребра и е в болничното заведение в Пловдив ". Това описа депутатът от Българска социалистическа партия Димитър Стоянов пред  "24 часа ". Вчера той катастрофира на автомагистрала "Тракия ", пътувайки от София за Бургас с персоналната си кола. Стоянов описа, че е бил дружно със сестра си и шурей си, който се возел на задната седалка. И тримата били с колани. Карал депутатът. Инцидентът станал към 144 км на автомагистралата в посока Бургас. На пътя нямало други коли.
"В един миг настигнах "Хюндай " в синьо-зелен цвят. Малко преди да се изравня с него, той внезапно навлезе в моето платно. Имам възприятието, че може би съм бил в мъртвата зона, в която той няма видимост. Казвам той, само че не знам дали е карал мъж, или жена ", описа депутатът. За да избегне злополуката, той натиснал спирачка, от което колата му се завъртяла, разрушила колчетата на автомагистралата и навлязла в една равнища. Хюндаят не спрял и траял напред. 
От удара в дирек колата била със съществени провали, а задната врата се врязала и блъснала шурей му. Мъжът е признат в УМБАЛ "Св. Георги " в Пловдив. "Важното е, че е жив, тъй като доста се тормозих ", показа Стоянов. След като завърши с "Пътна полиция ", той ще отиде в болничното заведение да види сестра си и шурей си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР