Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните

...
Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните
Коментари Харесай

Нинова от болничното легло: Добре съм. Знам, че ще се справим

Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че сега не мога да ви отговоря. Това написа в профила си във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която бе призната за лекуване във Военномедицинска академия след позитивен тест за ковид.

Тя се е почувствала зле следобед, откакто участва в съвещанието на Народното събрание. Веднага си е направила тест, който се е оказал положителен. Очаква се разпореждане на Столичната районна здравна ревизия за това дали се постанова да бъдат направени нови проби на депутатите от Българска социалистическа партия.

" Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете деликатни и се пазете. С доста почитание и благодарност към лекарите и медицинските служащи, които рискуват себе си, с цел да избавят нас. Знам, че ще се оправим ", добави Корнелия Нинова.

Постът й обаче провокира и недоволни реакции в обществената мрежа, като мнозина попитаха лидерката на социалистите за какво е призната незабавно в болница, а елементарни жители, даже в по-сериозно положение, биват връщани от лечебните заведения.



На Димитровден в болница бе признат и кметът на Гоце Делчев Владимир Москов, който е и заместител на водача на Българска социалистическа партия. Москов дал позитивен тест за ковид и още на 21 октомври бил карантиран, само че по-късно здравословното му положение се влошило и се наложило да бъде приет в болница.

Положителни проби за Covdi-19 дадоха също Кирил Добрев от Националния съвет на Българска социалистическа партия и депутатите от левицата Иван Иванов, Анна Славова и Драгомир Стойнев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР