Добре преминаха срещите с премиера, коментира собственикът на предприятието Емко

...
Добре преминаха срещите с премиера, коментира собственикът на предприятието Емко
Коментари Харесай

Борисов е бил подведен, категоричен е шефът на Емко

" Добре минаха срещите с премиера ", разяснява притежателят на предприятието " Емко " Емилиян Гебрев пред БТВ.

По думите на Гебрев Борисов е фиксирал проблеми като позволени неточности от " Емко ", от Министерство на стопанската система, държавна администрация.

" Не бива да се търсят постоянно неточности ", изясни Емилиян Гебрев и добави, че в случай че се концентрира в това кой е отговорен, няма да е допустимо да се развива.

" Умишлено или неумишлено Борисов е бил измамен ", безапелационен е Гебрев. Той не отхвърли Борисов да е бил измамен от министъра на стопанската система Емил Караниколов.

Грешката от страна на министър Караниколов била, че той се впуснал в отбрана единствено на едната страна - на държавния бранш. " Моята неточност е, че съм бил прекомерно мек и че прекомерно късно съм се обърнал към Борисов ", съобщи Гебрев. Той изясни, че откакто е взел решение публично да придобие " Дунарит " са последвали правосъдни процеси с няколко компании.

" Не е имало каквито и да е било сделки ", това разяснява за диалога си с министър председателят, Емилиян Гебрев. Уговорката им е, че за " Емко " се връща статусът от преди 24 май, а собствеността на " Дунарит " да се взема решение по легален правосъден път.

" Тяхното място не е на площада ", разяснява Гебрев митингите. " Моето място е в канцеларията, а тяхното до струга ", добави още той.

Гебрев още веднъж подчертава, че сред него и министър председателят Борисов няма сключвани никакви сделки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР