Добре подреденият дом носи спокойствие и уют. Ако живеете в

...
Добре подреденият дом носи спокойствие и уют. Ако живеете в
Коментари Харесай

Веднага махнете тези вещи от антрето, ако искате да ви върви и да имате пари

Добре подреденият дом носи успокоение и уют. Ако живеете в непрекъснато разхвърляна и претрупана с движимости конюнктура, не се чудете за какво сте уплашени, раздразнителни, изтощени и не се чувствате щастливи. Разхвърляният дом, където сте заобиколени от движимости, облекла, предмети и принадлежности, може да ви накара да се чувствате зле.

Ако опростите виталното си пространство и го подредите, ще намалите напрежението, ще повишите чувството за уют, благополучие и комфорт, а това ще се отрази на здравословното и прочувственото ви положение.

Целият ви дом би трябвало да е добре спретнат. Минималното разхвърляне на движимости ще ви помогне да се чувствате доста по-добре.

Входът и антрето ви са част от вкъщи ви и също се нуждаят от привлекателност и добра класификация, написа az-jenata.bg. Ако влизате в препълнено с предмети, движимости, облекла и обувки предверие, това ви внася неизбежен стрес още с встъпването в дома ви. Разхвърляният кулоар пред входната врата задръства силата в дома ви и покачва напрежението.

Може да се изненадате, само че множеството от нещата, които поначало държите в антрето си в действителност нямат място там. Те основават хаос, който напряга, води до безпокойствие и тревога. Време е да подредите антрето си и да разчистите хаоса за повече благополучие и по-малко стрес.

Кои са нещата, които незабавно би трябвало да разчистите от антрето си?

Боклуци, брошури, писма, фактури

Ако имате навика да събирате всичко от пощенската кутия и да го захвърляте в коридора, време е да престанете. Изчистете този хаос от ненужни движимости в коридора си. Първото нещо, което виждате, когато влизате, са всички тези отпадъци, от които нямате потребност.

Якета, палта

Ако мислите, че мястото на палтата, якетата и всички връхни облекла, с които разполагате, е в коридора, грешите. Мястото им е в дрешника. Оставете на закачалката единствено тези, които ползвате сега. Така антрето ви ще наподобява доста по-подредено и приветливо.

Обувки

За какво ви е нужно да виждате купища обувки, когато влезете през входната врата? Подредете ги в шкафа за обувки или в дрешника. Отвън оставете единствено тези, които ползвате сега. Безпорядъкът от обувки прави антрето ви да наподобява и по-мръсно, като се изключи че внася безпорядък.

Шапки и шалове

Намерете уместно място за тези аксесоари, вместо да затрупвате закачалката с тях. Така ще ги предпазите от в допълнение замърсяване и ще извършите антрето си чисто и подредено.

Спортна екипировка

Спортна екипировка от всевъзможен вид е добре да бъде прилежно прибрана, а не да бъде разхвърляна в коридора. Не задръствайте антрето си с колела, ски такъми, принадлежности за тенис, футбол и всевъзможни други спортни оборудвания. Те са обемисти, а и нечисти.

Раници, чанти

Чантите ви е добре да бъдат прибрани в дрешника или дрешника. В антрето заемат доста място и провокират непотребен безпорядък, който ви залива още щом влезете през вратата.

Чадъри

Чадърите също заемат ненужно място в коридора. Можете да ги подредите в полица, подложка, в дрешника или в килера, в случай че разполагате с такова място. Претрупването с движимости в коридора задръства пространството и го прави недружелюбно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР