Добре известната прорицателка Баба Ванга направи поредица от предсказания за

...
Добре известната прорицателка Баба Ванга направи поредица от предсказания за
Коментари Харесай

Всички предсказания на Баба Ванга за 2024 г., включително терористични атаки и убийства

Добре известната прорицателка Баба Ванга направи поредност от предсказания за 2024 година, в това число ужасяващи терористични офанзиви.

Така нареченият Нострадамус на Балканите предвижда, че международни водачи ще бъдат убити и ще има офанзиви с биологични оръжия. Вангелия Пандева Гущерова, известна като Баба Ванга, е ясновидка от България, която стартира да прави злокобно точни предсказания от ранна възраст.

Тя приписва невероятните си сили на торнадо, което я е ослепило. Съобщава се, че международни водачи, като българския цар Борис III и руския водач Леонид Брежнев, са се съветвали персонално с нея. След гибелта й през 1996 година вярващите не престават да четат бъдещи прогнози за нейната работа. Те настояват, че е съумяла да предскаже гибелта на принцеса Даяна, потъването на съветската подводница Курск и терористичните офанзиви от 11 септември, както и пандемията от ковид.

През 2024 година The Express оповестява, че Баба Ванга е предсказала убийството на съветския президент Владимир Путин от „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР