Добре известен младоженец, който претърпя животозастрашаващи наранявания при мистериозен инцидент,

...
Добре известен младоженец, който претърпя животозастрашаващи наранявания при мистериозен инцидент,
Коментари Харесай

Ключова състезателна фигура, сериозно ранена при мистериозен инцидент, се нуждае от операция за възстановяване на лицето

Добре прочут жених, който претърпя животозастрашаващи пострадвания при тайнствен случай, се нуждае от интервенция на лицето.

Ричард „ Спарки “ Бевис е работил като старши момче за треньор Найджъл Туистън-Дейвис в продължение на 18 години и е бил тясно обвързван с носителя на златната купа Челтнъм Imperial Commander и по-скорошната звезда Бристол Де Май. Той беше открит съществено ранен, до момента в който работеше самичък във фермата си в Глостършър през януари.

Той беше признат в болница Southmead в Бристол с голям брой фрактури на черепа и лицето и подложен на вентилатор. Съпругата на Бевис Доминик и синът му Уилям стартираха страница в GoFundMe, с цел да поддържат възобновяване му, което доближи повече от £70 000.

В последната актуализация Доминик Бевис сподели, че брачният партньор й към този момент е изписан от болничното заведение и се е върнал вкъщи. „ Уилям и аз искахме да споделим с всички вас някои специфични вести, след 3,5 седмици в болница Southmead, Ричард беше изписан, с цел да продължи възвръща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР