Добре е известно, че генетичният материал на едно дете в

...
Добре е известно, че генетичният материал на едно дете в
Коментари Харесай

Всички любовници на майката предават своята ДНК на децата й

 телегония

Добре е известно, че генетичният материал на едно дете в идентична степен е формиран от ДНК на  майката и бащата, само че учените потвърдиха, че не по-малко въздействие оказват и гените на някогашните полови сътрудници на дамата.

Биолозите още веднъж си спомниха за от дълго време „ забравеното “ или изкуствено подложено на забвение и насмешки от формалната просвета събитие – Tелегония, като още веднъж потвърдиха неговата

Изследователите, учещи плодови мушици, са открили, че на размера на поколението оказва въздействие и размерът на предходния сътрудник на самката.

Както отбелязва Daily Mail, учените  разкрили, че химическите субстанции, които се съдържат в спермата на мъжете имат доста по-голям и дългогодишен резултат, в сравнение с се е считало до момента.

Те открили, че организмите на мухите освен „ асимилират “ информацията за сътрудниците, с които те даже не са произвеждали общо поколение, само че и че отчасти се предава на потомството от други самци.

Специалистите считат, че тези характерности са свойствени и за човешкия организъм.

Теорията се назовава „ Teлегония “ и не е нова. Тя е препоръчана още от древногръцкия мъдрец Аристотел. Думата „ Teлегония “ идва от гръцките думи „ роден надалеч от татко си “, и се отнася за легендата за митичния наследник на Одисей – Teлегон. Според този мит, Одисей е погубен от случайността и незнанието за сина му, роден надалеч от него.

Именно тази доктрина е една от аргументите, заради които в древността са били неразрешени браковете на царе с разведени. Предполагало се е, че организмът на дамата предава информация от някогашния мъж и наследниците на царя не са с „ чиста кръв “.

След многочислени изследвания е открито, че резултатът на телегонията се разгръща и върху хората, както и върху всички високоорганизирани типове.

Ако зачатието на детето е предшествано от полови връзки на майката с един или повече сътрудници, с изключение на от същинския татко на детето, то получава детайли от хромозомите на някогашните любовници на майката. При това резултатът не се въздейства от потреблението на противозачатъчни хапчета.

По-късно генетиците дискредитират и осмиват теорията Teлегония, наричайки я илюзия. Официалната просвета признава тази скандална доктрина за мит.

Естествено и сега тази доктрина има безчет съперници. Тя провокира гневни нападки, само че от ден на ден и повече учени настояват, че откриването на генетични разновидности в хромозомната верига на детето, може да се изясни единствено с телегонията.

Според шефа на Шведския институт по молекулярна биология А. Мингрейм, ДНК разбор на едни и същи хора в разнообразни интервали от живота им разкрива, че при дамите след раждане в тяхната ДНК се случват забележителни промени – в нея се появят гени от бащата на децата им.

На собствен ред, професор Ръсел Бондуриански от Университета на Нов Южен Уелс в Австралия, който е разкрил система на такова генетично завещание у дрозофилите споделя: „ Традиционната просвета допуска, че предаването на ДНК на бащата при чифтосването се прави единствено при положение на забременяване, само че ние считаме, че процесът е доста по-сложен. „

Изследване върху мухи, извършено от него през 2014 година, демонстрира, че женската остава вечно обвързвана с предходните си сътрудници. Освен това, в случай че поколението е заченато с втория „ брачен партньор “, размерът му зависи напълно не от татко му, а от предходния „ ухажор “ на майката.

Каква е връзката на вашата засегнатост със болесттите на децата ви

Обида. Това е деликатна тематика. Не се опасявам да бъда пребита с камъни, имате цялостното право да не се съгласите с мен. Но ако   с вашите деца нещо не е…

Цялата публикация

На Земята има три типа хора: Тела с Душа “Нешамах, с животинско схващане и Децата на дявола

 

 Третият тип – децата на дявола. Това е тяло, плът и зли духове. Те са дейни разрушители, кървави революционери – тези, които проливат кръв. Това са: нашественици, бандити, крадци, садисти,…

Цялата публикация

Езотерика: За децата, родени на 1, 10, 19 или 28 всеки месец

 

Такива деца могат да дадат своите родители доста. Тези деца се намират под покровителството на Слънцето. Те са мощни и дейни,  разбират    и усвояват всичко доста бързо. Те са…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР