Добре е да има проверка. Това, че проверката ще бъде

...
Добре е да има проверка. Това, че проверката ще бъде
Коментари Харесай

Денков: Няма индикации, че някой от България съдейства за заобикалянето на санкциите

" Добре е да има инспекция. Това, че инспекцията ще бъде от Европейската комисия, ще даде още по-голяма сигурност, че ще бъде съдържателна и справедлива. Това, което виждам от през вчерашния ден, е една композиция от правилни обстоятелства и погрешни допускания, които са показани в една много едностранчива логическа структура, която елементарно може да се употребява за политическа приложимост. Аз персонално доста се веселя, че ще има инспекция. Ще спомагаме с всичко належащо ", сподели още министър председателят.

Министър-председателят разяснява тематиката на полигона в Ново село, където дружно със заместител генералния секретар на НАТО Мирча Джоана следи през днешния ден демонстрацията на оперативни качества за водене на отбранителна интервенция на образователния полигон " Ново село ", извършена в границите на учението Iron Strike - 2023.

Николай Денков съобщи още, че глобите са били спазвани от българските институции и от " Лукойл " по този начин, както са дефинирани, само че би трябвало да бъде направена по-задълбочена инспекция по отношение на направените изказвания за тяхното нарушение.

" Проверката би трябвало да бъде направена по-задълбочено, с цел да се види, в случай че има нарушавания, кой и къде ги е направил. Който е направил нарушавания, да си понесе съответните санкции ", сподели още министър председателят Денков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР