Добре е, че в последно време контактите между нашите две

...
Добре е, че в последно време контактите между нашите две
Коментари Харесай

Борисов и Медведев обсъждат „енергийните проекти в сферите, в които можем да си помагаме”

Добре е, че напоследък контактите сред нашите две страни се активизираха значително. Това сподели съветският министър председател Дмитрий Медведев при започване на срещата с българския си сътрудник Бойко Борисов в Москва.

Той особено акцентира, че тази вечер на нашия министър-председател му предстоят диалози с президента Владимир Путин, само че „ в този момент ще обсъдим обособени параметри на нашето търговско-промишлено сътрудничество” във формат „ министър председатели и министри в основни ресори”.
Започна визитата на Бойко Борисов в Москва За Путин и Борисов това ще е трета поредна среща. Предишната беше преди 8 години
„ Ще се веселя да обсъдим тематиките за нашите стопански връзки, туризма, битката с тероризма, енергийните планове в сферите, в които можем да си оказваме помощ и всичко друго, което прецените”, съобщи на собствен ред Борисов.

Той също означи, че има огромни упования за диалозите си с съветския президент: „ Светът фактически е едно доста тежко място с неспирните спорове. Разчитам и на диалога с президента Путин и в скоро време нещата в Сирия да се решат, тъй като Европа и ние сме много пострадали от мигрантската вълна”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР