Добре е, че има ограничения в избора на премиер, но

...
Добре е, че има ограничения в избора на премиер, но
Коментари Харесай

Плевнелиев: Секретарят на МВР обяснява как гл.прокурор го натиска.Това не трябва да отива под масата

" Добре е, че има ограничавания в избора на министър председател, само че изборът е стеснен. Да се постави шефът на Българска народна банка измежду претендентите е недомислица. Аз счетам, че измененията в Конституцията работят и някои от тях са доста положителни. Ако се прави смяна, би трябвало да отпаднат някои хора, от които се избира. " Това съобщи някогашният президент Росен Плевнелиев пред bTV.

 

Плевнелиев призова депутатите да свършат смислена работа за страната, откакто Народното събрание остава да работи.

 

" Намираме се в предизборна акция. Притеснявам се от това, което виждам. То не са странни арести, липса на обикновено пояснение какво се случва в страната. Секретарят на Министерство на вътрешните работи изяснява по какъв начин основния прокурор го натиска. Това не би трябвало да отива под масата. Трябва да се приказва, да има правдивост за хората ", разяснява той.

 

" Задачата на идващото експертно държавно управление ще е комплицирана, само че те нямат време за губене. Еврозоната е доста значима и не би трябвало да се губи време. Можеше да се вземе решение тази година и да влезем фиктивно, в случай че имаме мощно държавно управление. "

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР