Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро на война с внуците; летният рай на Джон Леджънд и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Лятна фантазия



“Wild” (съвместно с Гари Кларк Джуниър) е новият сетивен сингъл от излезлия през юни албум на Джон Леджънд “Bigger Love” и бележи следващия клип, в който взе участие брачната половинка на артиста Криси Тейгън . Този път казусът е по-специален – като се изключи че видеото включва и двете им деца Луна и Майлс , с него двойката избра да показа новината за третата бременност на модела . Порасналото ѝ коремче е черешката върху сантименталната торта, сервирана с идилични фрагменти край океанския бряг.

Балада за боеца



Новият игрална продукция на „ Дисни “ се забави с премиерата си поради пандемията, само че от компанията неотдавна взеха решение, че „ Мулан “ ще тръгне първо в платформата Disney+ при започване на септември. У нас остава лентата да дойде на огромен екран от 11 септември, а в това време слушаме мощните вокали на Кристина Агилера , чиято ария към кино лентата към този момент си има собствен формален клип. Кадрите на “Loyal Brave True” са семпли, само че ефектни с изпълнителката на напред във времето, облечена в рокля на Iris Van Herpen, и доминиращ червен цвят на екрана.

Неон и конфети



След краткосвирещия си албум “She Is Coming” Майли Сайръс планираше издаването на още две EP-та, с които да оформи трилогия. С излизането на новия ѝ сингъл “Midnight Sky” певицата се раздели с концепцията за останалите два, които ще бъдат сменени от единствено един албум, само че пълносвирещ. Парчето е първото от бъдещата сбирка , която изпълнителката не планува да осъществя скоро, само че в случай че съдим по песента, ще бъде обещаваща. Звученето на “Midnight Sky” е въодушевено от музикални икони като Стиви Никс, Деби Хари и Джоан Джет, а клипът е режисьорски дебют за Майли .

КИНО

Между положително и зло



Новата суперпродукция на Netflix се споделя “The Devil All The Time” и притегли внимание със съзвездието в актьорския лист, който можем да забележим в деяние от средата на септември в платформата. Сюжетът ни придвижва в малко градче в Охайо , където наблюдава персоналните морални борби на няколко негови поданици в продължение на две десетилетия. Сред мрачните герои са деец от войната (Бил Скарсгард) и неговият наследник (Том Холанд), необикновен просветител (Робърт Патинсън), двойка с мрачни секрети (Райли Кио и Джейсън Кларк) и безнравствен шериф (Себастиан Стан) .

Да загубиш себе си



Трилърът “Lost Girls & Love Hotels” споделя за младата канадка Маргарет, която избира Токио за собствен дом, пробвайки се да не помни предишното си. През деня тя преподава британски, а вечер се отдава на алкохол и други пороци в градската джунгла. Така тя се среща с очарователния Казу, който е член на Якуза , а любовната им история може да я избави от самотата, само че и да унищожи момичето. В ролята на основната героиня влиза Александра Дадарио .

Семейни войни



Последно го гледахме в „ Ирландецът “, само че през октомври следва да забележим Робърт Де Ниро в друга светлина. В комедията „ Войната с дядо “ той е Ед – възрастен мъж, който по гледище на своята щерка се реалокира в нейния дом , където живеят и двете ѝ деца. Когато обаче Питър е заставен да отстъпи своята стая на дядо си, момчето взема решение да саботира Ед, надявайки се той да си тръгне . В филмовия откъс виждаме още Ума Търман като екранната щерка на Де Ниро, както и Джейн Сиймор и Кристофър Уокън в неговия противников лагер.

ОЩЕ

Треска за мода



Септемврийските броеве на международните фешън издания са най-важните в годината, а при актуалните условия списанията са принудени да измислят нови способи за образуване на фотоси. Употребата на дронове е един от тях, само че тук от InStyle го избират не като защитна мярка по време на ковид, а за хващане на моменти от фотосесията на Зендея, която е лицето от новата корица на изданието . В подготовката ѝ взе участие напълно негър екип – както асистенти и фотографи, по този начин и дизайнери и бижутери, с чиито творби е облечена актрисата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР