Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Кийра Найтли изобличава правителствени тайни, Елтън Джон отново триумфира, а Киану Рийвс с още edna причина да празнува

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ► .

МУЗИКА

Пътеводна звезда



Брус Спрингстийн се завърна преди броени дни с 19-ия си студиен албум, а наситеният с носталгия сингъл “Western Stars” дава името на музикалната сбирка. Както споделят от изданието “Vulture”, във видеото музикантът е по едно и също време Джаксън Мейн и Али („ Роди се звезда “) – изтощен, само че към момента триумфиращ. Звученето на албумът е повлияно от южняшкия поп на 70-те години, а критиците дефинират като „ любовно писмо към Калифорния “.

Пир за очите и ушите



Вече може и да сте чули новата ария на Елтън Джон в един от предходните ни Плейлисти, само че ето я отново, този път клип, цветен и динамичен като кариерата на музиканта. “(I'm Gonna) Love Me Again” е дует с Тарън Еджъртън, превъплътил се в облика на Елтън в биографичния „ Рокетмен “. Кадри от лентата виждаме и във видеото тук, а песента, която е самобитна изповед за живота на звездата, звучи и в киносалона – коства си да го посетите поради лентата.

Мръсна романтика



Мирян Костадинов остава правилен на музикалния си жанр и с шестия авторски сингъл на своята тайфа MIRY. “Kinda Love You” е положително и заразително парче за обич, което идва таман в точния момент за лятото. Обичаме клипове, които описват история, а този на “Kinda Love You” е подобен. В него взе участие актрисата Анелия Мангърова, която добавя бунтарския дух на красиво сниманото видео.

КИНО

Замръзнали в очакване



От „ Дисни “ открехват още малко завесата на „ Замръзналото кралство 2 “, където ни чакат нови пътешествия измежду рискови земи със старите познати. Мрачно звучат думите на тролчето Паби: „ Винаги сме се страхували, че силите на Елза са прекомерно огромни за този свят. Сега би трябвало да се надяваме, че ще бъдат задоволителни. “ Срещу кого или какво би трябвало да се изправят всички, ще разберем най-рано на 22 ноември.

Една против всички



Кийра Найтли оставя настрани кринолини и перли, с цел да влезе в ролята на жена, застрашена от затвор поради изобличаването на властта през 2003 година „ Официални секрети “ споделя действителната история на Катрин Гън, която подава на пресата информация за противозаконна шпионска интервенция, обвързвана с войната в Ирак. Във кино лентата ще забележим още Ралф Файнс, Мат Смит и други

Зловещо продължение



В „ Доктор Сън “, по едноименната книга на Стивън Кинг, се срещаме с порасналия Дани от „ Сиянието “, който от ден на ден замязва на татко си. Все още носещ контузията от хотела преди години, той се пробва да оказва помощ на други хора да прекрачат в отвъдното, откъдето си печели и прякора. Така среща младо момиче, с чиято ярка заложба ще би трябвало да победят зли същества, хранещи се със силите на жертвите си. Като едно от тях ще забележим Ребека Фъргюсън, която харесахме още от „ Мисията невъзможна “, а по-късно и в „ Снежният човек “ и „ Най-великият шоумен “.

ОЩЕ

Четвърт век на „ Скорост “



Напоследък Киану Рийвс претърпява собствен персонален Ренесанс. Освен няколкото нови кино лентата и една видеоигра със свое присъединяване, артистът впечатли и с отношението си към дамите по време на фотоси – поради всичко това си завоюва признанието за „ новото гадже на Интернет “. Той обаче има още една причина да чества – 20th Century FOX отбелязва 25 години от излизането на екшъна „ Скорост “. А след обособените самопризнания на Сандра Бълок и Киану Рийвс, че не са останали безразлични един към различен, само че никой не е схванал за другия, се надяваме, че рожденият ден на кино лентата скоро ще бъде ознаменувам, а двамата ще сложат всичко на масата.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР