Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Мел Гибсън получава помощ от затворник, Хоакин Финикс като Исус Христос и едно вдъхновяващо музикално завръщане

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Върху крилете на птица



Емили Санде може да не е от най-продуктивните музикални актьори на последното десетилетие, само че по тази причина и качеството при нея не е за сметка на количеството. Тя продължава да бъде вярна на себе си, запазвайки типичния си въодушевяващ жанр, който звучи и в новата ѝ ария “Sparrow” . Ефирният клип разпростира тематиката за човешката мощ и независимост, a парчето е водещият сингъл от третия албум на шотландката с африкански корени , който се чака до края на 2019 година

Соло празненство



За новата музикална сбирка на Сиара обаче знаем повече информация – “Beauty Marks” се чака да излезе на 10 май. Първият сингъл от него “Thinkin Bout You” е от песните, които те карат да се чувстваш добре, без значение от времето и мястото . За предпочитане е да си я пускаме у дома, с цел да можем да се развихрим както Сиара в клипа. Докато някои от придвижванията ѝ ни се костват недостижими, най-малко настроението и страстите от влюбването, за които пее тя, са заразителни.

Музиката преди всичко



“Only Want You” излезе още преди месец, само че преди броени дни я чуваме в подобен изчистен вид. С акустичното осъществяване онлайн усещаме още по-добре заряда на песента, която е даже по-въздействаща в този си тип. На минималистичното осъществяване контрастира блестящият тип на Рита Ора , под който обаче усещаме естествената ѝ харизма.

КИНО

Edna друга история



Филмът на Гарт Дейвис (номинирания за „ Оскар “ – „ Лъв: Стъпки към дома) е първият, който слага акцент върху небезизвестната библейска героиня. „ Мария Магдалена “ опровергава всеобщата визия за галилейката и демонстрира различен взор върху нейната история, която се преплита със съдбоносни събития. В основната роля е Руни Мара, която на снимачната площадка откри любовта в лицето на Хоакин Финикс като Христос . Въпреки положителните им осъществявания филмът не срещна изключително утвърждение от критиците при излизането си с лимитирано разпространяване предходната година, само че през 2019 година ще търси възторг от феновете.

От обич към езика



„ Професорът и безумецът “ е екранизация по книгата „ Хирургът от Кроуторн: Разказ за ликвидиране, полуда и обич към думите “, чието заглавие по-красноречиво разказва събитията от сюжета. Мел Гибсън е професор Джеймс Мъри , който управлява комплицираната работа по съставянето на Оксфордския британски речник през 1857 година Ученият получава непредвидена помощ от затворения в психиатрично заведение поради ликвидиране доктор Майнър, изигран от Шон Пен , който изпраща над 10,000 думи за включване в речника. Филмът слага тематиката за неразбрания талант и неприятната известност, която постоянно заплашва псотиженията.

Партньор по поръчка



Филмът на Netflix “The Perfect Date” ни среща с амбициозния Брукс Ратиган (Ноа Сентинео) , който желае да учи в най-хубавия лицей, само че не може да си го разреши. Когато една вечер предлага да бъде джентълмен за бала на нечия братовчедка против възнаграждение, с нейна помощ му хрумва концепция за бизнес: да влиза в функции, с цел да играе нужната половинка за всяко събитие . Докато се преценява с визиите на другите за това какъв да бъде, Брукс ще би трябвало да преоткрие какъв е той самият в реалност.

ОЩЕ

Зад кулисите



След разпродадения си концерт в Зала 1 на НДК в края на февруари Любо Киров повдига завесата на подготовката си за него. С късия филм един от най-разпознаваемите български реализатори ни прави съпричастни към страстите зад сцената и обръща внимание на останалите забъркани в шоуто - от първо лице описват още продуцент, озвучител и режисьор.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР