Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Епичната история на Елтън Джон завладява екраните през 2019 г., а Ицо Хазарта засрамва новите си рап колеги

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Вечният рап проектант



Ицо Хазарта ни липсваше, а завръщането му идва в най-подходящия миг. Обезглавяващите му рими се целят във вратовете на лицата от актуалния български „ рап “, за които от дълго време ни се е желало да чуем „ оттука натам за тия безобразия ще има евтаназия “. Откровен до болежка и също толкоз занимателен – същинското „ Браво “ е за Хазарта.

Хладна топлота



Един от гласовете, с който помним 90-те, се готви още веднъж да завладее музикалните канали, само че с нещо друго от “White Flag” и “Thank You”. Дайдо издава нов албум със заглавия “Still On My Mind” на 8-ми март, а “Give You Up” е първият сингъл на англичанката от шест години насам. Песента носи същата потиснатост и класа, само че с няколко градуса по-слънчева от нормално.

Изповед без грим



Малко откакто слезе от сцената на премиите „ Грами “, чиято гала води тази година, Алиша Кийс изненада с нова ария. “Raise A Man” е история за обичания мъж като огледало на оня, който искаш да отгледаш. Искрените страсти на певицата си личат и по изчистеното ѝ от грим лице, каквото избира да носи към този момент няколко години, откогато излезе последния ѝ албум “Here”. А това припомня, че вест за бъдеща музикална сбирка може би е на път.

КИНО

Да се изстреляш към славата



Ако „ Бохемска рапсодия “ не ви стига, напълно скоро ще може да гледаме нещо в същия дух. „ Рокетмен “ е биографичен филм за изгряването и черните дупки на звездата Елтън Джон , а ексцентричните му очила и костюми взима артиста Тарън Еджъртън . „ Хората не заплащат, с цел да гледат Реджиналд Дуайт, те заплащат, с цел да видят Елтън Джон “, се споделя в филмовия откъс, който открехва завесата за това какво да чакаме у нас в последния ден на месец май.

На какво мирише триумфът



Музиката е съществена мощ и в “Her Smell” , който споделя за вокалистка на дамска пънк рок група, която се бори със зависимостите си, до момента в който се пробва още веднъж да изведе бандата на върха. За ролята Елизабет Мос захвърля алената мантия от „ Историята на прислужницата “ и поставя непокорен облекла и размазан грим. Актрисата е в положителната компания на Амбър Хърд и Кара Делевин като две от колежките ѝ в бандата, а ние се подготвяме за женски музикален успех откъм тъмната страна на славата.

Между положителното и злото



Актьорът Винсънт Д‘Онофрио режисира „ Били Хлапето “ , който ни придвижва в Дивия Запад, с цел да се срещнем с индивида от заглавието – един от най-издирваните нарушители на XIX век. Помощ при него намира дребният Рио, който се пробва да избави сестра си от своя злобен чичо ( неразпознаваемия Крис Прат ). Детето ( дебютантът Джейк Шур ) и Били ( Дейв Дехаан ) обаче се сблъскват с шериф Пат Гарет ( Итън Хоук ), който е тръгнал по петите на Хлапето, а момчето ще би трябвало да избере на чия страна да застане, с цел да избави фамилията си.

ОЩЕ

Короната на премиите



Колкото и изкуствена да наподобява цялата суетност към премиите „ Оскар “ , под роклите, грима и решенията на шепа хора кой е най-хубавият, в действителност главното, което честваме, е седмото изкуство и сбъднатите фантазии. Адам Ламбърт е осъществил една своя още през 2015 година, когато беше първото му турне дружно с Queen , а в очакване на идната им взаимна обиколка тази година артистът откри церемонията на „ Оскар “-ите с песни на групата. Освен „ Оскар “-а на Рами Малек, Фреди Меркюри има още една причина за горделивост, а разчувстваната звездна аудитория в „ Долби Тиатър “ сподели повода да следим целия този звук – поради страстите!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР