Добре дошли в дигиталната градина на House of Hype -

...
Добре дошли в дигиталната градина на House of Hype -
Коментари Харесай

В Саудитска Арабия откриха дигитализиран увеселителен парк

Добре пристигнали в цифровата градина на House of Hype - където посетителите се разхождат по тревист под с изменящи се светлини.

Саудитска Арабия влага в стартъп, който проектира цифрови тематични паркове в търговски центрове. Страната пробва да понижи зависимостта си от приходите от нефт и влага средства и в други области, като да вземем за пример туризъм.

Компанията HyperSpace основава пространства, които оферират композиция от цифрови и физически развлечения, в това число игри - атракция за относително младото потомство в столицата Рияд.
Наричаме го „ Чудото “.
Абдулрахман Абдулуахид, началник на House of Hype

Шестнадесет разнообразни свята придвижват посетителите през неонови градове, светещи градини, квартали и роботизирани светлинни шоута.
Имаме четири съществени зони, като всяка една е въодушевена от несъмнено нещо. Както казахме тук, това е зона Х. Тази зона е въодушевена от обществените медии, миймовете, модата и музиката.
Абдулрахман Абдулуахид, началник на House of Hype

„ Тук, в You Design, можете да проектирате свои лични мелодии с вокалите си. Можете да видите по какъв начин наподобява гласът ви. Обичаме да вкарваме нови неща. Така че, хората се объркват тук “, споделя Абдулрахман Абдулуахид.

Има към 50 извънредни игрални станции с игри и аркадни прекарвания.

В Зоната за Създатели посетителите могат да проектират свои лични цифрови обувки благодарение на гласови команди.

House of Hype в Саудитска Арабия отвори порти през януари, а входът коства 89 саудитски риала или към 24 щатски $.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР