Добре дошли под виртуалната елха на Jenite.bg, където магията на

...
Добре дошли под виртуалната елха на Jenite.bg, където магията на
Коментари Харесай

ПОДАРЪЦИ ще има за всички от сърце: Под елхата с Jenite.bg Vol. 2

Добре пристигнали под виртуалната елха на Jenite.bg, където магията на Коледа се усеща с цялостна мощ! Jenite.bg ви канят да станете част от коледен календар със специфични игри и вълнуващи дарове всеки ден.

Готови ли сте за коледната магия?

Е, представете си, че сте под тяхната елха! Празниците се задават и Jenite.bg желаят да ви създадат част от тяхния Коледен календар, който реализират за втора поредна година, след триумфа на миналогодишния. Подготвили са за вас игри с награди, които ще създадат всеки ден до Коледа паметен.

Как да участвате? Просто следете Instagram профилът им от 1-ви до 25-ти декември, където ще разгласяват нова игра всяка заран. Разнообразието от дарове под елхата на Jenite.bg включва козметика, книги, аксесоари и още доста специфични изненади. И най-хубавото - може да участвате във всички оповестени игри, с безграничен брой мнения, за по-голям късмет за облага. Не забравяйте, че всеки giveaway ще продължава цяла седмица!

Последвайте Jenite.bg в Instagram, с цел да не изпуснете нито една от игрите в тазгодишния коледен календар. Споделете този магичен миг с приятелите си в обществените мрежи, тъй като коледните дарове би трябвало да се споделят!

Успех на всички и дано коледният дух бъде с вас през целия месец декември!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР