Добре дошли отново в Soul of Sport. За последния епизод

...
Добре дошли отново в Soul of Sport. За последния епизод
Коментари Харесай

ДУШАТА НА СПОРТА: Расмус Хойлунд слага скоби и озарява най-скандалното гостуване във Висшата лига, когато Ман Юнайтед победи Лутън пред знаменития фен на суперзвездата Хари Стайлс - с АНДИ ХУПЕР, който заснема действието

Добре пристигнали още веднъж в Soul of Sport. За последния епизод от поредицата АНДИ ХУПЪР пътува до Кенилуърт Роуд, с цел да гледа по какъв начин Ман Юнайтед побеждава Лутън с 2-1.

С Астън Вила и Тотнъм напред в борбата за футбол в Шампионската лига, натискът беше върху страната на Ерик загар Хаг да обезпечи и трите точки.

И те се любуваха на искрящо начало на мача, с Расмус Хойлунд означи два гола през първите 10 минути, с цел да сложи Юнайтед твърдо в контрола.


След това обаче Лутън отвърна на удара посредством Карлтън Морис, който доближи центриране пред Андре Онана и се прибра.

И двете страни пропиляха златни шансове след полувремето, като Юнайтед пропусна няколко благоприятни условия един на един, а Рос Баркли кима против напречната греда за домакините с травма време, оставяйки Червените дяволи спечелили с тесни точки.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР