Добре дошъл при работодателя си, господин премиер. С тези думи

...
Добре дошъл при работодателя си, господин премиер. С тези думи
Коментари Харесай

ДПС пита Кирил Петков: Наспахте ли се, господин премиер?

Добре пристигнал при работодателя си, господин министър председател. С тези думи депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев посрещна премиера Кирил Петков, който пристигна за блиц надзор в Народното събрание. " Наспахте ли де? Спокоен ли сте ", позаинтересува се националният представител. Ние сме обезпокоени от психическото здраве на премиера. Напоследък всички го изнервяме, установи националният представител.

Миналата седмица Кирил Петков не можа да участва на блиц контрола поради задължения. В пленарна зала обаче опозицията бе възмутена, а от ГЕРБ демонстрираха и фотография от информативен уебсайт от 8 часа сутринта на Кирил Петков в центъра на София. Днес обаче министър председателят пристигна да дава отговор на депутатските въпроси.

Движение за права и свободи и министър председателят влязоха в пояснения кой е олигарх и кой медиен монополист си има министър председател. Що е то олигархия и какво е пате обясниха от Движение за права и свободи на Петков, а ГЕРБ се стреснаха от шизофренията в Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР