Добрата новина е, че най-после, година по-късно, Консултативният съвет по

...
Добрата новина е, че най-после, година по-късно, Консултативният съвет по
Коментари Харесай

Спас Гърневски: През 2019 г. ще бъде пречупен гръбнакът на бившата комунистическа партия

Добрата вест е, че най-сетне, година по-късно, Консултативният съвет по национална сигурност при президента ще проработи. Лошата вест е, че президентът като президент на Българска социалистическа партия и лицето на Нинова във властта се намесва изборно. Ако той беше президент на всички, имаше задоволително мотиви да се включи по тематики, свързани с корупцията. Можеше да вземем за пример да разяснява госпожа Йончева, която има повдигнато обвиняване за пране на крупна сума пари. Това показа в студиото на предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия националният представител от ГЕРБ Спас Гърневски.

,,Не би трябвало да се работи изборно. Видяхте, че ГЕРБ сподели с всички тези оставки една висока степен на морална отговорност. В нашата партия над никого не е разпрострат политически чадър. Видяхте, че господин Цветанов беше освободен от един висок държавен пост, какъвто е ръководителят на парламентарната група'', изясни още Гърневски.

,,Да, правилно е, че свадите с жилищата нанесоха имиджова вреда на ГЕРБ, това никой не го отхвърля. Но аз заявих преди време, че 2019 година ще е основна, тъй като тогава ще бъде пречупен гръбнакът на някогашната комунистическа партия, в този момент пребоядисана в социалистическа. Разбира се, че предварителни парламентарни избори въобще няма да има, защото държавното управление извършва програмата си'', разяснява депутатът.

,,Изборът на Александър Йорданов за място в листата на ГЕРБ е решение на нашия сътрудник от Съюз на демократичните сили. Аз нося в сърцето си Съюз на демократичните сили и съм извънредно удовлетворен, че Съюз на демократичните сили най-сетне откри същинския си достоверен европейски партньор'', приключи Спас Гърневски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР