Добрата диплома не води до това да си добър политик,

...
Добрата диплома не води до това да си добър политик,
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов няма да е вечен, въпреки че би му се искало

" Добрата тапия не води до това да си добър политик, разяснява пред " Дарик " политологът и изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл “ Първан Симеонов по отношение на наличието на младите високообразовани лица в служебния кабинет.

" Изчистването на изборните описи е нещо хубаво, само че не е хубаво да се прави в последния миг ", съобщи той. Според него част от новите правила са положителни, да вземем за пример машинното гласоподаване и видеонаблюдението. По думите му всичко се прави с „ положителни планове, само че всички знаем къде води пътят на положителните планове “.

" Тези, които назоваваме мъртви души, просто не са в България ", уточни Симеонов.

Той разяснява още, че би трябвало ГЕРБ да се окопае за съпротива и да се готви да се върне след една-две години. " Борисов не може да е безконечен, макар че би му се желало ", добави политологът. " ГЕРБ не правеше промени, подкупваше обществото, нека новите, които идват да имат смелостта да създадат промени ", регистрира Симеонов.

Според него един от дребното сътрудници на смяната е Румен Радев, чиито послания са: „ аз нося смяната, само че имам и проект, хора, експертиза. “

" Румен Радев беше водач на митингите предходната година. Това се материализира и на изборите ", означи политологът и добави, че огромният проблем на Слави Трифонов е ще признае ли Българска социалистическа партия.

" Жан Виденов има късмет, само че би трябвало да изчакаме, не може нищо да допускаме ", счита Симеонов. По думите му, Виденов е бил почтен, само че неефикасен политик.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР