Добра съботна утрин, приятели! Времето ще е хубаво, довечера ще

...
Добра съботна утрин, приятели! Времето ще е хубаво, довечера ще
Коментари Харесай

Късмет за Скорпиона, радост спохожда други 2 зодии

Добра съботна заран, другари! Времето ще е хубаво, тази вечер ще спим час повече, какво повече желаеме? Малко шанс? Ок! Дано го донесе нашият хороскоп.

ОВЕН

Действайте уверено и не губете времето си в приказки. Днес ще можете да се справите с изостанали задания и с такива, които изискват повече внимание. Ако ви е нужна помощ, елементарно ще я намерите. Отделете време да си починете и да помислите върху някои хрумвания.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви приятни събития и положителни вести. Успешно ще разрешавате проблеми, които ви тормозят отдавна. Ще можете да определите проектите си за бъдещето и да решите върху какво да се концентрирайте в този момент и какво да отложите за по-късно. Често успявате да предвидите по какъв начин ще се развият събитията.

БЛИЗНАЦИ

Появяват се страхотни хрумвания, в това число и такива, които могат да бъдат осъществени неотложно. Много от вашите инициативи ще се поддържат абсолютно. Денят е превъзходен за опитване на нещо ново, импровизиране, търсене на нови пътища към задачата. Новини отдалече ще ви зарадват.

РАК

Днес би трябвало да действате бързо. Имате късмет да извършите потребни неща освен за себе си, както и да разрешите проблеми, които са зародили по-рано. Въпреки че денят се оказва извънредно претрупан, няма се чувствате изтощени и може да организирате домашно празненство.

ЛЪВ

Опитайте се да бъдете реалисти. Именно това ще ви разреши да видите благоприятни условия, които сте пропуснали, както и да съумеете там, където други са се провалили. Малко евентуално е някой да успее да ви обърка или вкара в капан на интриги. Вероятни са положителни предложения, които няма да откажете.

ДЕВА

Избягвайте празни приказки, разногласия и дълги полемики. Всичко това лишава сила, която бихте могли да насочите към по-полезни действия. Има неща, които изискват вашето внимание тъкмо в този ден. Опитайте се да избягвате хора, които подлагат на критика безусловно всичко.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Сутринта не е най-подходящият миг за започване на нови неща или за взимане на значими решения. Бъдете деликатни към дребните неща и не се разсейвате. Следобедът ще се чувствате доста по-уверени и по-спокойни, което ще ви даде опция на вземете значимо решение.

СКОРПИОН

Късметлийски ден. Вярно е, че би трябвало да работите интензивно, с цел да постигнете задачата си, само че звездите и събитията са на ваша страна. Бъдете по-активни, споделяйте хрумвания. Колкото повече внимание притегляте към себе си през днешния ден, толкоз по-лесно ще бъде да намерите съдружници.

СТРЕЛЕЦ

Това е денят, в който можете да преговаряте с който и да било. Важните срещи вървят добре и сигурно ще оставите положително усещане на хората, от които доста зависи. Нови другарства ще ви открият по-големи професионални благоприятни условия за развиване. Не е изключено началото на сантиментална история.

КОЗИРОГ

Мислете, учете, правете проекти. Днес може да разберете нещо, което ви е затруднявало, или да извършите верни изводи с минимална информация. Ще пораждат страхотни хрумвания. Твърде рано е да започнете да ги прилагате. Не бързайте с изводите, а проучете добре нещата.

ВОДОЛЕЙ

Днес реагирате на доста неща по-рязко от нормално и от време на време приемате драговолно нещо, на което не бихте обърнали внимание различен път. За благополучие наоколо има хора, които знаят по какъв начин да ви развеселят и да ви оказват помощ да се настроите позитивно. С тяхна поддръжка ще възстановите спокойствието си.

РИБИ

Денят стартира добре. Приятели може ненадейно да дойдат на посетители. Това няма да ви ядоса, а в противен случай - ще се зарадвате на тяхното посещаване. Появяват се хрумвания, върху които ще се концентрирайте идната седмица. Следобедът е превъзходен за нови неща - необикновени и забавни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР