Добра новина за почитателите на Натали Трифонова – голям е

...
Добра новина за почитателите на Натали Трифонова – голям е
Коментари Харесай

bTV май избра водеща на следващия сезон на „Денсинг Старс“ – едно от най-известните лица в медията

Добра вест за феновете на Натали Трифонова – огромен е шансът да я гледат още веднъж следващата година в „ Денсинг Старс “, само че този път не като състезателка, а като водеща на танцовото шоу.

bTV съществено обмислят нов сезон на завърналото се след десетилетие неявяване от родния ефир предаване, а сексапилната русокоска е считана за любимец като негова бъдеща стопанка най-малко на този стадий.

 

Натали съумя да потвърди, че с изключение на да се разхожда с уверена стъпка пред картата на България, съобщавайки прогнозата за времето, може да владее сполучливо множеството танцови стъпки, които нормално се учат в продължение на години. Тя съумя да завоюва доста почитатели в танцувалното шоу и най-малко за момента се обрисува като най-хубавият избор за водещ на идващия сезон. За никого не е загадка, че феновете не останаха по никакъв начин удовлетворени от избора на водещи на отминалото преди дни пето издание на „ Денсинг Старс “ у нас.

 

Краси Радков съумя да събере доста повече негативи от Алекс Раева, само че пък и тя не може да се похвали с кой знае какво утвърждение от феновете. Освен това въпреки и двамата да получиха известността си от ефира на bTV, от дълго време се считат за лица на конкурентната Нова тв. В този ред на мисли ще е най-добре медията да спре избора си върху други водещи за идващия път.

 

За петте сезона на „ Денсинг Старс “ у нас, танцувалното шоу е било водено от цели 9 души – петима мъже и 4 дами, изключвайки дамата на Радков – Станислава, която в последно време е като залепена за него и стана лице на специфичен план към шоуто. Единствената, която е съумяла да се задържи като водеща на шоуто в два следващи сезона – третият и четвъртият, е Алекс Сърчаджиева.

 

За момента не е ясно кой ще е сътрудникът на Натали за идващия шести сезон, само че е ясно, че тя е съвсем сигурна наследница на Алекс Раева. Факт е, че русокоската от много време е обичано лице на медията и пасва на съвсем всички нейни формати – като се стартира от сериозните утринни блокове, мине се през спортните и всемирски тематики и се стигне до настоящата й обстановка с танците. За момента медията към момента не е съобщила изрично дали ще има шести сезон на „ Денсинг Старс “, само че съдейки по рейтингите ще е необичайно, в случай че това не се случи.

 

Бляскавото шоу пожъна голям триумф и с изключение на, че стана една от най-обсъжданите тематики в страната, то се трансформира и в една от най-гледаните стратегии в родния ефир. За целия интервал на излъчването му аудиторният му дял е бил 27.5% - в общи линии може да се каже, че всеки трети човек пред тв приемника у нас е гледал танцовото съревнование във вторник вечер. За съпоставяне „ Ергенът “ – най-коментираното предаване на малкия екран, е гледан едвам от 24.1% и отстъпва с 2% от Нова тв в същия часови пояс. Въпреки това към този момент тече кастинг за моми за идващия сезон.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова „ Денсинг старс “ Алекс Раева Краси Радков Алекс Сърчаджиева bTVq
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР