Добра новина е, че един от новите президенти на АЛДЕ

...
Добра новина е, че един от новите президенти на АЛДЕ
Коментари Харесай

Избраха Илхан Кючюк за президент на европейските либерали

Добра вест е, че един от новите президенти на АЛДЕ е от Източна Европа. Либералите уголемяват своята география в Европа и в този смисъл изборът ми е освен самопризнание за Движение за права и свободи, която през последните 3 десетилетия се утвърди като поръчител на демократичните полезности, а и за България и района. Ние изпращаме мощно обръщение до жителите в по-новите страни членки и в Западните Балкани, че техният глас се чува и могат да вземат участие от вътрешната страна в европейските процеси, а не да бъдат статични наблюдаващи ", разяснява Кючюк след избора му.

Либералите и демократите в Европа основават своето политическо семейство през 1976 година, а през 1993 година, откакто се разрастват и утвърждават, образуват същинска европейска политическа партия, която отстоява демократичните полезности и до през днешния ден.

С повече от 70 членки и хиляди самостоятелни членове, са една от най-големите европейски партии, които са солидно показани в Европейския съвет, Европейската комисия, Европейския парламент и други институции.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР