Добра новина бе съобщена тази вечер за 39-годишната Яница Николова,

...
Добра новина бе съобщена тази вечер за 39-годишната Яница Николова,
Коментари Харесай

Добра новина за простреляната Яница: Десетки хора с добри сърца й подадоха ръка

Добра вест бе обявена довечера за 39-годишната Яница Николова, която беше простреляна в сряда вечерта и в този момент се бори за живота си в Университетска болница „ Канев “ в Русе. След апела на нейните другари за незабавно кръводаряване, в границите на часове са се отзовали десетки доброволци, с цел да оказват помощ на майката на две деца, предава RuseMedia.
Към момента нужното количество кръв към този момент е събрано и кръводарителската акция за Яница към този момент е спряна. Както Русе Медиа писа, положението на дамата към момента е сериозно, само че има леко усъвършенстване, а лекарите не жалят силите си, с цел да я спасят.
„ Не единствено по Коледа стават чудеса! Вие, благи хора, направихте знамение! Познати, другари и сътрудници от Русе и България, БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ ВСЕ СЪРЦЕ Продължаваме битката със сили, религия и любов ТЯ да се възвърне и да се прибере при децата си! Към момента кръводарителската акция е спряна, само че в случай че желаете да дарите, направете го! Някой има потребност и чака тъкмо това, с цел да оцелее! Сърдечно благодарим на всички! “, споделиха прочувствено приятелите на Яница Николова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР