Доберман е нападнал и нахапал дете от столичното 18-то СОУ

...
Доберман е нападнал и нахапал дете от столичното 18-то СОУ
Коментари Харесай

Доберман нахапа дете в центъра на София, собственикът е избягал

Доберман е нападнал и нахапал дете от столичното 18-то СОУ ”Уилям Гладстон ”, в центъра на София. Майката на нахапаното момиче Нели Русева оповестява за случая в обществените мрежи. Тя е мощно обезпокоена, че индивидът няма да бъде осъден по никакъв метод, тъй като въобще не е оказал помощ на детето, а безусловно е избягал.
При самото нахлуване петокласничката е излязла в междучасие до близка лавка, когато кучето ѝ се нахвърлило. Детето има ухапвания по тялото, а също така животното е раздрало облеклата му. Доберманът е бил разхождан на мотив, само че без намордник. Стопанинът обаче въобще не оказал помощ на момичето, а просто си хванал кучето и си е тръгнал.

" След самата преживелица ми се обадиха от учебното заведение, че би трябвало да я закарам в " Пирогов ". Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е доста по-тежък ", изяснява пред Bulgaria ON AIR майката на потърпевшото дете Нели Русева.

" Добро е положението на щерка ми сега. Доста е уплашена. Потресаващото в тази ситуация е, че индивидът, който е видял случката със личното си куче, не е оказал помощ по никакъв метод. Той е хванал кучето си и ѝ е споделил непосредствено: " Да се оправя ", споделя още майката.

По думите и два дни се пробва да откри този мъж, като с детето обикаля по градинките, макар, че него го е боязън да не бъда и тя нахапана. Заради това, че не може да открие притежателя на агресивното животно майката упорства органите на реда в 3-то районно ръководство, където ще подаде тъжба против незнаен причинител, в случай че в действителност има регистрация на стопаните на такива кучета полицията да го откри. „ След като мъжът самичък си е тръгнал от подобен случай, пъкъл какво би могла да направи сама, даже и да го намеря “, споделя още Русева. Опасява се, че притежателят би могъл да насъска кучето си и против нея.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР