Добере ли се куче до кокал, трудно ще го накараш

...
Добере ли се куче до кокал, трудно ще го накараш
Коментари Харесай

Тлъста хапка: Ето го имотът за 1 милион лева, който смрази Николета Маданска и Венелин Петков!

Добере ли се куче до кокал, мъчно ще го накараш да го пусне. Така е и с хората, докопали се до пари и парцели... Именно поради парцел се смразиха до степен врагове някогашните влюбени Николета Маданска и Венелин Петков. А през днешния ден стана ясно и кой е този парцел...

Иде тирада за двуетажна просторна къща с голям двор в село Бистрица, покрай София, която се прави оценка на колосалната сума от 500 000 евро или 1 милион лв.. Тази къща е на Венелин Петков, който няма формален брак с Маданска, само че двамата живяха дружно там много години и там отглеждаха децата си.

При все, че това се е водило роден дом на двамата сина, които Николета роди на Венелин, от къщата й се поставя половината, както и да живее в нея, до момента в който хлапетата навършат пълноправие. Разбира се, това е при положение, че няма лично жилище и няма къде да отиде, а Маданска, както знаем, избра да се реалокира в дома на родителите си в село Лозен.

На процедура никой от двамата с Венелин сега не населява къщата в Бистрица, която преди година даже беше ограбена от апаши. Причината са правосъдните борби, които някогашните влюбени водят за собствеността на парцела - Николета желае половината за себе си и децата, а Петков не дава, упорства да е едноличен притежател... Е, най-малко неотдавна двамата съумяха да се спогодят за визитите на децата, което отново е нещо.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: село Бистрица Венелин Петков Николета Маданска къща имот Николета Маданска и Венелин Петков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР