Добавянето на слънчеви панели и батерия към сместа може да

...
Добавянето на слънчеви панели и батерия към сместа може да
Коментари Харесай

Вятърните турбини и термопомпите на общността могат да бъдат печеливша полза срещу недостига на гориво и изменението на климата

Добавянето на слънчеви панели и батерия към сместа може да направи разноските и спестяванията на въглерод още по-големи, съгласно нов отчет.

Вятърната сила и термопомпите са явни преимущества в битката против изменението на климата, провокирано от изкопаеми горива. Но замисляли ли сте се какъв брой добре могат да работят двете дружно?

Нов отчет от английската благотворителна организация за климатични дейности Possible направи тъкмо това - и откри, че те освен съответстват, само че и могат да понижават силата сметки с една трета.

С 3700 от най-бедните квартали в Англия, ситуирани в границите на 1 км от вятърните запаси на сушата, има огромен капацитет за облекчение, като в същото време се оправят с излъчванията.

„ Замяната на газовите котли с чистото отопление на дома ще бъде жизненоважно за отбрана на. В момента една седма от излъчванията в Обединеното кралство идват от отоплението на дома, ” споделя Possible.

„ И неналичието на чиста, налична т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР