Добавя, че вече има направени над 16 операции за супер

...
Добавя, че вече има направени над 16 операции за супер
Коментари Харесай

Джино проплака след 16 операции: Тялото ми вече не издържа!


Добавя, че към този момент има направени над 16 интервенции за супер малко време. В момента той е със специфична скоба на единия крак, която дърпа кокала. „ На ден по два пъти натягат едни пластини, които опъват кокала, с цел да може да се издължи. Това устройство се поставя на хора, които са ниски и желаят да станат високи. Няма такива болки, непоносимо е. В момента не мога да обуя панталон. Срязал съм няколко чифта дънки с ципове в профил, другояче тази шина няма по какъв начин да мине през крачола “, признава той в изявление за „ Шоу “.

Запитан дали откакто се възвърне отново ще се качи на мотор, Джино изрично съобщи, че това е най-голямата му пристрастеност, само че околните му са претърпели към този момент задоволително паники около здравословното му положение.

Бианкалана нееднократно е заставал очи в очи със гибелта, само че се усеща закрилян от ангел, който не му разрешава да напусне към момента земята.

По време на последния си престой в Къщата тялото на Джино се е било подуло, при което е бил откаран в Бърза помощ. Кадрите обаче не са излъчени. След формата Коцето му се е обадил, с цел да се извини за държанието си. Случаят с Динко брадърът не пожела да разяснява. Изказа се по нечиста сделка, че дължи пари на Люси Иларионов – съгласно Джино това е цялостна неистина и добави, че по-скоро на него постоянно му желаят пари и след това му ги връщат.

Колкото до дамите – сега Бианкалана ухажва една дама, само че връзката им не е сериозна.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР