Добър приятел е някой, който би бил до вас в

...
Добър приятел е някой, който би бил до вас в
Коментари Харесай

4 зодии, които трудно поддържат приятелства

Добър другар е някой, който би бил до вас в положителни и неприятни времена, ще ви направлява и поддържа. Въпреки че има някои другарства, които не престават за цялостен живот, има някои, които се разпадат след несъмнено време, евентуално заради аргументи като разнообразни графици, ангажиран метод на живот и липса на връзка.
Отнема доста време, старания и упорита работа, с цел да накарате другарството да работи и да продължи дълго. Някои хора могат да го създадат с лекост, до момента в който други мъчно си ръководят другарствата и постоянно губят приятелите си.
Ето 4-те зодии, които неприятно ръководят другарства:
 Трите зодии, които остават другари с някогашните си Трите зодии, които остават другари с някогашните си
Всеки от нас подхожда по друг метод с разделите. Едни изцяло прекъсват контакта, други избират да останат другари с някогашните с...
Овен
Хората, родени в Овен, от време на време могат да бъдат много упорити и сковани. Те са импулсивни, егоцентрични и контролиращи и постоянно могат да накарат приятелите им да се усещат подценени и отстранени. Те също имат преобладаваща персона, която може да раздразни приятелите им и да навреди на връзките им.
Телец
Телците обичат да основават нови другари и да се забавляват с тях, само че след прочут миг те се нуждаят от малко време, с цел да се заредят и да се самоанализират. Това може да докара до пропуск в връзката с техните другари и може да отблъсне хората от тях. 
 Какви другари са другите знаци Какви другари са другите знаци
Ето някои занимателни черти на зодиакалните знаци, които ще ви бъдат потребни при общуването с тях. За състрадание не се обръщайте към Скорп...
Рак
Тъй като Раците са мрачни, прекомерно чувствителни и импулсивни, те елементарно могат да бъдат засегнати от нещо, което приятелите им са споделили даже единствено на смешка. Това може да докара до разногласия, борби и комплициране. Те също са движимости в преосмислянето и могат да основат доста проблеми в главата си, което може да навреди на другарствата им. 
Лъв
Лъвовете просто в никакъв случай не могат да слагат никого пред тях. Те обичат обстоятелството, че са захласнати от себе си и егоистични, и несъмнено не съжаляват за това. Този техен табиет може да раздразни приятелите им и да ги накара да се усещат сами. Лъвовете просто нямат това в себе си, което е належащо, с цел да бъде грижлив, подкрепящ другар, който ще сложи потребностите на приятелите си пред своите, когато е нужно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР