До ядрени заплахи и до нови бомбардировки по украинската инфраструктура

...
До ядрени заплахи и до нови бомбардировки по украинската инфраструктура
Коментари Харесай

Зеленски с предупреждение: “Отслабеният” Путин може да прибегне да ядрена заплаха

До нуклеарни закани и до нови бомбардировки по украинската инфраструктура през зимата евентуално ще прибегне “отслабеният ” съветски президент Владимир Путин. Затова предизвести украинският президент Володимир Зеленски, по време на 18-та среща на Ялтенската европейска тактика в Киев, съобщи Newsweek.

За следващ път Зеленски прикани западните сътрудници да проявят самообладание, до момента в който украинските въоръжени сили правят контраофанзивата си в Източна Украйна.

Украинският президент предизвести че върху решимостта на Запада зимата ще се отрази отрицателно.

“Тази зима ще станем очевидци на спирания на тока и на заплашванията с нуклеарно оръжие, просто тъй като на Путин му свършиха причините ”, уточни Зеленски и продължи: “Балонът, че Путин е политик, се спука ”.

 

 Снимка: БГНЕС/ EPA/MIKHAEL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Според Зеленски съветският му сътрудник е и безсърдечен, и разумен.

За отслабената мощ на Путин и за неговата рационалност, по думите на Зеленски, приказват повтарящите се нуклеарни закани, отправяни от Москва, както и гибелта на финансиста на “Wagner Group ” Евгений Пригожин, който провежда протест през юни, представляващ съществено предизвикателство за постоянната съветска войска.

Зеленски предизвести, че водачите на Запада не би трябвало да се паникьосват от новите съветски нуклеарни закани. Относно рецензиите на западните сътрудници, че настъпателната интервенция на Украйна е прекомерно мудна, Зеленски разяснява: ”Нашите стъпки са по-бързи от вашите пакети от наказания ”.

 

Той предизвести, че Русия се готви за дълъг спор. Руската стопанска система се пренастройва на военна вълна, страната е обхваната от мобилизационни акции, а формалните лица в Москва показват пълномащабната си инвазия в Украйна като превантивна и екзистенциална война против НАТО.

Зеленски предвижда, че провеждащите се през 2024 година избори в Съединени американски щати и Европейски Съюз кардинално има възможност да се окажат избавителен пояс за Путин, ако завоюват скептично настроените към Украйна претенденти.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР