До вторник, 31 октомври, е крайният срок за плащане на

...
До вторник, 31 октомври, е крайният срок за плащане на
Коментари Харесай

Столична община напомня, че до 31 октомври плащаме данъка на колата и имота

До вторник, 31 октомври, е крайният период за заплащане на последната вноска за налозите за недвижими парцели и коли за 2017 година , оповестиха от Столична община.

След това на дължимите суми за локални налози стартират да се начисляват лихви. Плащането може да стане във всеки от 22-та районни отдела на дирекция " Общински доходи " в София, без значение от адреса на парцела .

Данъкоплатците могат да се издължат и посредством прилагане на дебитна или кредитна карта. Всички каси на общината разполагат с ПОС терминални устройства, напомнят от столичното кметство. Плащане на локални налози и такси може да се прави по банков път, а най-удобно е онлайн през електронната страница на общината https://www.sofia.bg/reference-for-commitments-and-payments.

За облекчение, в районните служби може да бъде публикуван и ПИН-код . С него може да се прави информация през интернет или да се заплаща онлайн: https://www.sofia.bg/taxes-and-fees-services-documents . За да получите ПИН код би трябвало да визиите документ за идентичност.

От общината напомнят, че д о края на ноември изтича срокът за последната вноска на такса битови боклуци за 2017 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР