До всички зъболекари, които са ми приятели. И до тези,

...
До всички зъболекари, които са ми приятели. И до тези,
Коментари Харесай

Този мъж не смее да се усмихне, мъката е огромна

" До всички зъболекари, които са ми другари. И до тези, които не познавам, само че имат положителни сърца и желаят да оказват помощ. Това е Иван Нечков от Каравелово. С опустошен от потопа дом.

За повторно комисия минава да разказва вреди в дома му. Защото в Обществения съвет, определен да разпредели милион и 600 000 лв. от дарения, зародили различия за парите. Кой какъв брой да получи и опустошен ли е даден дом и може ли да се живее в него.

Два месеца Иван чакал пари, получил 375 лeва от страната. Накрая двамата с жена му извадили спестяванията, които събирали, с цел да си оправят зъбите и почнали да ремонтират. Помогнали децата, други хора...

Иван е останал с 4 зъба в устата, не смее да се усмихне, но то няма и защо... Толкова зъби има и жена му Пенка.

" По-добре на изсъхнало и топло, в сравнение с да имаш зъби ", споделя Иван. " Ще караме на консерви, нямам доверие да получа други пари... Бог високо, цар надалеч "

Много тъга и сълзи има в очите на този човек. Жена му Пенка плачеше от самото начало.

Та въпросът ми в този момент е - ще се откри ли ортодонт, който да им помогне безплатно. Целта не е да имат холивудска усмивка, а да може да се хранят обикновено и без да ги е позор, да се усмихват. Защото, имам вяра, хубавото ще пристигна ".

Това написа в обществената мрежа Facebook журналистката от bTV Райна Зайкова. Нека всеки, който има опция, да помогне!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР