До връчването на наградите Оскар остават едва няколко дни, което

...
До връчването на наградите Оскар остават едва няколко дни, което
Коментари Харесай

Защо Лейди Гага няма да пее на Оскарите

До връчването на премиите Оскар остават едвам няколко дни, което значи, че трескавата подготовка за церемонията е във вихъра си.

Сигурни сме, че ще бъде охолно и грандиозно, а и няма по какъв начин да е иначе в случай, че една от звездите, които ще излязат на сцената, с цел да изпълнят ария е Риана. По принцип би следвало да чуем и осъществяването на Лейди Гага на  " Hold My Hand ".

Това обаче няма да се случи. Глен Уайс, който е режисьор на церемонията тази година, споделя че изпълнителката няма да извърши номинирана си за Оскар ария от кино лентата " Топ Гън: Маверик ". Причината е, че Гага е прекомерно заета със фотосите на Joker: Folie à Deux и няма времето да се приготви за осъществяване на Оскарите.

Но все пак Лейди Гага ще участва в Dolby Theatre като номинирана. Останалите номинирани песни в категорията обаче ще бъдат изпълнени на събитието. " Applause " от Tell It Like a Woman, " Lift Me Up " от " Черната пантера: Уаканда вечно ", " Naatu Naatu " от RRR и " This Is a Life " от Everything Everywhere All at Once.

Това трябваше да бъде третият път, в който Лейди Гага извършва своя ария на Оскарите откакто го направи през 2016 година и 2019 година, пише Entertainment Weekly.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР