До военен конфликт между САЩ и Русия ще се стигне,

...
До военен конфликт между САЩ и Русия ще се стигне,
Коментари Харесай

Журналист: Само руските олигарси могат да спрат Путин, загубили за ден 27 млрд.

" До боен спор сред Съединени американски щати и Русия ще се стигне, в случай че американците затворят въздушното си пространство за съветски самолети ", сподели той във връзка отхвърли на Вашингтон да предприеме сходна стъпка към сегашния миг, добави той пред Българска национална телевизия.

Огнян Дъскарев добави, че настояването за затваряне на въздушното пространство на Съединени американски щати за съветски самолети е целесъобразно. " Санкциите са извънредно тежки сега. Аз такива наказания не съм виждал към Русия и това не може да се отхвърли.

" Ситуацията е доста рискова, тъй като в случай че бъде погубен даже един полски боец или боец от Балтийските страни - това значи, че ще би трябвало да се намеси и НАТО. Много е рисково ситуацията ", сподели Дъскарев и акцентира голямото единение на Западния свят срещу Владимир Путин.

" Всички ограничения, които се взимат в този момент са реакция по отношение на това, което се случи в Украйна. От друга страна глобите имат своето практическо значение ", добави от своя страна Любомир Кючуков, шеф на Института за стопанска система и интернационалните връзки.

" Важна е оценката до какво води всяко едно съответно деяние. Понякога не си даваме сметка, че това може да докара до доста по-сериозен спор и по тази причина страните взимат доста ясни санцкии, които бяха модулирани, с цел да нанесат по-голям ущърб върху Русия и нейната стопанска система и да не пострадат европейските жители ", сподели още Кючуков и добави, че основното в обстановката е било избирането на метод в нея - наказания или боен отговор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР